Riskettan A

Kommande kursdatum: 2024

Måndag
13/5 kl. 16:00-19:30 (FULLBOKAD)
Tisdag
25/6 kl: 16.00-19.30

Du bokar lättast via vår e-handel.

Där kan du se platstillgång, boka och betala din utbildning direkt med Swish

Föranmälan är ett måste, ring 0910-847 00, eller anmäl er på följande länk: anmälan till riskettan A

Meddela vilket datum och vilken kurs du vill gå och lägg till följande:

Namn:
Adress:
Personnr:
Telefonnr:

Utbildningen är 3 timmar + raster och obligatorisk närvaro krävs under hela kurstiden (OBS! vi träffas bara vid ett tillfälle). Vid utbildningens start görs en ID-kontroll och kursavgiften på 1150kr betalas om den inte är förbetald via e-handel.

Kontrollera så ditt ID-kort, körkort eller pass är gitligt.

Riskettan är en obligatorisk utbildning innan prov och handlar om alkohol, andra droger, trötther och övriga riskfyllda beteenden i trafiken. I utbildningen kommer eleverna få se på filmer och bildspel, lyssna på föreläsnigar samt delta i diskussioner och självvärderingsövningar.

Efter avslutad utbildning sänder vår ansvarig lärare in uppgifter till Transportstyrelsen om godkänd utbildning. Riskettan är giltig i 5 år. Godkännandet upphör dock att gälla samma dag körkortet utfärdas vilket innebär att den som fått sitt körkort återkallat och måste göra om kunskapsprov och körprov är inte längre undantagen från kravet på genomförd riskutbildning.

Denna utbildning är giltig frånvaro från skolan, meddela din klassföreståndare eller rektor i god tid före du ska gå Riskettan.

Har Du några frågor eller funderingar är Du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Staans Trafikskola eller ställ en fråga här!

Välkommen!