Intensivutbildning

Om du är intresserad av att arbeta för att fixa ditt körkort på kortare tid så kan vi även erbjuda intensivutbildningar.

En intensivutbildning kostar lika mycket som en utbildning under en längre tid men istället för att dra ut på utbildningen i 2-3 månader så tar man den på 3-4 veckor, beroende på vad det finns för tider tillgängliga på Trafikverket.  Priserna finner du här på hemsidan.

Förslag på vad som blir mest prisvärt här:

Lärarna brukar räkna på att det eleven kör mellan 20-25 lektioner, av denna anledning bokar vi alltid in 25 lektioner, det kan bli fler och det kan även bli färre beroende på hur varje lektion går.

De flesta köper då oftast startpaket 2 som innehåller: 3 st Teorikurser, Digitalt utbildningsmaterial, Obegränsat antal datatester, Risk1an, Inskrivning samt 5 körlektioner á 60min. Pris: 7800:- 

Körlektionspaket á 10 timmar. Pris: 9150:-

Halva utbildningen ska vara betald innan man börjar.

Behövs fler lektioner än det så går det även att komplettera med enstaka körlektioner (895kr/timme). OM det skulle vara så att man behöver mindre körlektioner än vi bokat in och man redan har betalat för paketen så får man självklart tillbaka för de lektioner man inte förbrukat så länge det sker inom 12månader.

 

Sedan tillkommer fler kostnader så som bilhyra vid körprov(800kr), teoriprov, körprov, fotografering till körkortet och tillverkning av körkort (avgifter till Trafikverket.).

OBS! Vi erbjuder endast intensivutbildning under höst och vinter.

Prislista

Mer information om att ta B-körkort hittar du under fliken B-körkort.

 

Priset för din utbildning beror på hur många lektioner du behöver samt om du redan är godkänd på någon av riskutbildningarna.
Kontakta oss för att få prisuppgifter och mer information på: 0910-84700 eller staans.trafikskola@gmail.com

 

 

Boende kan du boka hos dessa (klicka på länken för vägbeskrivning):

Hotell Stensborg

Bed & Breakfast "Gränden"

Skellefteå stadshotell

Best Western Malmia